Marcussens Hotels unikke beliggenhed ved havnen og tæt på marinaen og stranden giver masser af udendørsoplevelser. Endvidere er mange spændende udflugtsmål omkring Assens. Er man mere til bykultur ligger hotellet kun et stenkast fra en af Danmarks smukkeste gågader med kønne gamle huse. Her kan du læse mere om Assens og omegn.

ASSENS TOLDKAMMER – Nordre Havnevej 19

Den gamle toldbygning i Assens er opført i 1843. Bygningen har været fredet siden 1978. I år 2000 overtog Museum Vestfyn bygningen, som i dag danner en smuk og relevant ramme for Museum Vestfyns udstillingen Mennesket og havnen.
For åbningstider og yderligere information se: www.museumvestfyn.dk

 

WILLEMOESGAARDEN – ØSTERGADE 36

Den mere end 400 år gamle bindingsværksbygning har sit navn efter søhelten Peter Willemoes, som er født her. I dag danner bygningerne rammen om Museum Vestfyns udstilling WILLEMOES. For åbningstider og yderligere information se: www.museumvestfyn.dk

 

ERNST – ØSTERGADE 57

Bygningerne rummede tidligere både bolig og sølvvarefabrikation – nu danner de rammen om Museum Vestfyns udstilling ERNST. ERNST er historier om provinsindustri, samleri, sølvvarer, kønsidentitet, familie og rejser ud i verden. Om at komme hjem. Om at tage et stykke af verden med hjem hver gang.

For åbningstider og yderligere information se: www.museumvestfyn.dk