KYST OG HAV

Dase på stranden. Trave langs kysten. Fiske efter havørred. Dykke, sejle, padle. Lillebælt er Assens smukke blå nabo. 90 km kyst med pragtfulde strande for hele familien.

CYKELTURE

Området omkring Assens er oplagt til cykelture – cykler kan lejes forskellige steder. Du kan også opleve naturen på en helt ny måde – lej en skinnecykel, hvor ruten går mellem Tommerup St. og Assens.

FYNS SLOTTE OG HERREGÅRDE

Det fynske landskab rummer et skatkammer af velbevarede levn fra fortiden. Intet andet sted i Danmark ligger herregårdene så tæt som på Fyn, Langeland og Ærø. Der er ikke mindre end 123, og med deres vidtstrakte marker, skove, alléer og stengærder er de et vigtigt element i det fynske landskab.

VANDRETURE

Gå på opdagelse i den fynske natur. Oplev et væld af naturoplevelser. Området omkring Assens med sit kuperede terræn byder på smukke naturområder, der gør det muligt at finde mange udsigtspunkter.

ODENSE

Sidst men ikke mindst er der Odense, som har et rigt erhvervs-, kultur- og fritidsliv. I Odense finder du H.C. Andersens Hus, Brandts Klædefabrik med kunsthal og medie- og fotomuseum, domkirken, den hyggelige bymidte og masser af grønne områder.

Du kan læse mere på www.visitassens.dk