Vi byder velkommen indenfor i vores Restaurant ROULV, hvor vi tilbyder den nordiske stemning med alt hvad dette indebærer, fine plankegulve, plankeborde generelt en lækker restaurant i den danske vikings Roulvs navn.

Restauranten er åben både til morgenmad, frokost og middag:

Morgenbuffet kl. 07.00 – 09.30
Morgenbuffet Weekend og helligdage kl. 07.30 – 10.00
Frokost kl. 12.00 – 16.00
À la carte kl. 17.30 – 20.45

BORDRESERVATION

Kontakt venligst receptionen for bordreservation på tlf. 64 71 10 89 eller pr. mail info@marcussens.dk

AKTIVITETER

Hver måned kører tilbyder vi månedens menu tilpasset sæsonens råvarer.

Derudover har vi ofte særlige tema-aftener, som planlægges i samarbejde med vores dygtige restaurantchef. Eksempler på dette er St. Valentins Aften, Mors dag/Fars dag, Mortens Aften, Vildt Aften.

ROULVS HISTORIE

Vikingetidens Roulv

Området i og omkring Assens har, ud fra oldtidsfund, været beboet lige siden stenalderen. På Helnæs fandt man “Helnæs stenen” som er en runesten, denne sten finder man i dag på Nationalmuseet. Helnæs stenen bærer teksten: ”Roulv, næsboernes Gode, satte stenen efter sin brodersøn Gudmund;….druknede… Åver malede”…Roulv er manden der fik stenen lavet, han er en af de første vikinger man kender navnet på i Assens området. På runestenen står der at Roulv var “næsboernes gode”, i dag ville man oversætte det til Helnæsboernes høvding og præst. Roulv var anerkendt og ønsket i området da man så ham som en god viking.En anden runesten blev fundet ved landsbyen Flemløse hvor navnene Roulv og Åver også var skrevet. ”Efter Roulv, som var næsboernes Gode, står denne sten; sønnerne satte efter; Åver malede”.

I dag betragter man de to sten som nogle af de tidligste danske runesten da det menes de er fremstillet i slutningen af 700-tallet eller i begyndelsen af 800-tallet.

Smiley

Marcussens har modtaget fødevarestyrelsens elitemærkat. Klik på mærkatet nedenfor for at se fødevarestyrelsens Smiley-vurdering.

Juli menu

FORRET
”CAPASANTA AFFUMICATA”

Røget kammusling – ærte puré – friske urter

HOVEDRET
“FILETTO DI MANZO ALLA GRIGLIA”

Grillet oksefilet – spædet sommergrønt – pommes rösti – whiskey sauce

DESSERT
”PORRIDGE ROSSO”

Rødgrød – vanilje fløde – crumble

2 retter 329,- / 3 retter 369,-