Marcussens Hotel tilbereder sund og lækker mad til både private og virksomheder.

Marcussens mad ud af huset er lige så velsmagende og indbydende, som hvis du havde valgt at spise på restaurant. Vores menuer er altid baseret på sæsonens friske og også gerne økologiske råvarer – og vi disker op med et væld af traditionelle danske – men også internationale – retter.

Snart vil du på denne side kunne downloade en brochure vedr. catering.

Indtil da beder vi dig venligst kontakte os her for et uforpligtende tilbud.

Frokostordning

Vi tilbyder tillige frokostordning til erhvervskunder på Fyn. Vi bruger nøje udvalgte råvare-leverandører, der sikrer den høje kvalitet, som vi står for.

Marcussens frokostordning består af en kombination af traditionel hjemmelavet luksus-pålæg (eksempelvis lækre rullepølser, kyllingesalater og roastbeef, alle med hver deres specielle og hjemmelavede tilbehør), dagens varme retter og dagens friske salater, som er specielt sammensat til dagens retter. Hertil kommer vor kornfyldte og fiberrige brød.

Vi anretter jeres frokost på fade, mens det lune pakkes i termokasse. Næste dag, tager vi de rengjorte fade med fra dagen før. Frokosten leveres i samarbejde med vores trofaste kurer-firma, som udgangspunkt mellem kl. 10.30. – 12.00.

Hvis I ønsker at ændre i det faste antal kuverter (hvis en medarbejder er på kursus el. lign.) skal vi blot have det at vide 2 dage før.

Snart vil du på denne side kunne downloade en brochure vedr. frokostordning.

Indtil da beder vi dig venligst kontakte os her for et uforpligtende tilbud.